Service

Service

Vi tilbyr et landsdekkende servicenett og et godt utbygd reservedelslager. Dette er våre kunders beste garanti mot problemer og uønsket driftsstans. Våre kvalifiserte serviceteknikere er utdannet hos våre leverandører, og har inngående kjennskap til våre produkter.
Kontakt oss for service
Scanlift 240408-911

Vi kan service

Det er veldig mange grunner for å velge oss.

Kvalitetssikrede systemer

Vi har kvalitetssikrede systemer for service og vedlikehold av all typer truck, lift, anleggsmaskiner, kompressorer og generatorer. Våre systemer ivaretar at våre kunder får oppfølging til rett tid hvert år, og at servicen blir dokumentert tilstrekkelig. All dokumentasjon blir lagret, slik at våre kunder bestandig har tilgang til sine oppdaterte servicerapporter.

Høy kompetanse

Vårt serviceinnstilte team av teknikere har lang fartstid innen bransjen, og har meget høy kompetanse innen sitt fagfelt. 

Vi er serviceinnstilte

Etter hvert servicebesøk vil det følge en egen servicerapport. Det gjør det enkelt å holde seg oppdatert på siste status på maskinen.

Servicebil

Vi har velutstyrte servicebiler som kan hjelpe deg med feilretting og diagnose på alle typer maskiner. Vi har kort responstid og kan hjelpe deg raskt ved drifts-stans.

Våre servicepunkter

Her kan du se en oversikt over våre forhandlere og servicepunkter.

Kontakt

Kontakt Scanlift Maskin AS via telefon, eller fyll inn skjemaet for å få tilbud på service og vedlikeholdsavtale.
Telefon
+47 412 77 666
Deler/reservedeler:

51 57 10 50