Utleie

Utleie

Har du behov for en maskin i én dag, én uke eller kanskje over mange måneder?
Utleie Header

Hvorfor bør du leie?

Er investeringsbudsjettet brukt opp, eller kanskje er det andre investeringer som må prioriteres? Er du usikker på om du har funnet rett produkt? Ønsker du å teste maskinen? Kanskje du har et mer sesongbasert behov?

Ingen binding av høy kapital

Det kan være veldig mange grunner for at leie vil være rett for deg. Å slippe binding av høy kapital, å slippe å tenke på uforutsette kostnader eller å aldri vite hva maskinen koster deg måned for måned, er bare noen få av veldig mange gode argumenter for å leie i stedet for å investere.

Noe av det viktigste kan være så enkelt som at du får akkurat det du trenger, når du trenger det. Du slipper å betale for noe som står i lengre perioder ubrukt på tomta. Ved å bruke en seriøs utleier er dere sikret at maskinen er godkjent for bruk, har gjennomgått kontroll etter forrige utleie, samt at utstyret er av helt nytt eller nyere dato.

Fleksibilitet

Vi leier ut maskiner og utstyr av høy kvalitet i hele Norge. Enten det er en enkelt motvektstruck som skal brukes på et lager, eller om det er et komplekst byggeprosjekt med mange ulike maskiner og løsninger, så vil vår ekspertise og mangeårige erfaring hjelpe dere til å velge rett produkt til din jobb. Med våre kontorer spredt over Vestlandet, Østlandet og Midt-Norge er vi aldri langt unna der du er. Vårt landstrakte og særdeles godt utbygde servicenett sørger for at ikke bare får du meget rask hjelp, men du får den av veldig godt kvalifiserte teknikere også.

Se på våre utleieprodukter, eller ta kontakt for en uforpliktende prat. Vi er her for å hjelpe deg med ditt behov.

Utleie

Med en rentalavtale gjennom Scanlift Maskin AS står vi både for finansieringen og ansvaret for løpende vedlikehold av maskinen.

Denne avtaleformen løper ofte over flere år, og har en fast månedlig pris. Dette gir en god oversikt over utgiftene og som igjen gjør budsjettering vesentlig enklere.

Sammen finner vi den helt riktige løsningen som passer til dere.

Kontakt

Kontakt Scanlift Maskin AS via telefon, eller fyll inn skjemaet for å få et tilbud på leie av maskin.
Telefon
+47 466 10 099
Gisle Røhmen

Trenger du hjelp med å finne det du trenger?

Ta kontakt for en uforpliktende prat. Vi er her for å hjelpe deg.
51 57 10 50