Trenger du gaffeltrucken med en gang?

Trenger du gaffeltrucken med en gang?

Nå har vi Doosan-Bobcat gaffeltrucker på lager klare til umiddelbar levering. Dieseltrucker fra 2,5-9 tonn og elektriske trucker fra 1,5-5 tonn.
Bestill nå!
Truck-på-lager-2

Hvorfor velge Doosan-Bobcat og Scanlift Maskin?

Doosan-Bobcat er en av verdens ledende produsenter av gaffeltrucker. Som forhandler har Scanlift Maskin AS ikke bare levert kvalitetsmaskiner, men også sikret kontinuerlig tilgjengelighet og støtte til kundene. Dette har gjort Doosan-Bobcat gaffeltrucker til et foretrukket valg for mange norske bedrifter som søker effektiv og pålitelig materialhåndtering. 

Bestill nå!

Bestill din Doosan-Bobcat gaffeltruck fra oss i dag og opplev fordelen av å ha pålitelige maskiner på plass når du trenger dem mest.

20240207_125502[50]

Designet for krevende oppgaver

Bobcat-Doosan B80NS er skapt for de mest krevende oppgavene. Den leverer konsekvent høy ytelse og imøtekommer behovene til selv de mest krevende arbeidsmiljøene.

Lave kostnader

Bobcat-Doosan-trucker skiller seg ut for sin evne til å minimere totale eierkostnader.

En maskin for fremtiden

Bobcat-Doosan B80NS representerer fremtidens materialhåndtering. Med fokus på kraft, komfort og pålitelighet, er denne gaffeltrucken designet for å møte og overgå dine forventninger. Investér i en maskin som ikke bare løfter lasten, men også dine arbeidsprosesser til nye høyder.
 
Velkommen til en verden av kraft og presisjon!

Kontakt oss

Har du spørsmål eller vil du bestille en truck? Ring oss på 51 57 10 50 eller fyll ut skjemaet.

51 57 10 50