Bobcat Teleskoptruck TL 30.60 R-SERIES
Bobcat

Teleskoptruck TL 30.60 R-SERIES

Kjøp, lei eller lease
Les om fordelene for leie og leasing
Annet
Våre maskiner har mange muligheter for tilpasning og utstyr. Sammen setter vi opp en maskin som gjør det du trenger.
Få et tilbud

Bobcat

Teleskoptruck TL 30.60 R-SERIES

For AGRI

Bobcat R-Series TL30.60 teleskoplaster er din ideelle maskin for gården. Den har et førsteklasses arbeidsområde med et stort og romslig førerhus og en alt-i-ett-joystick med forbedret ergonomi.

For Bygg og anlegg

Bobcat R-Series TL30.60 teleskoplasteren er ditt beste verktøy for å takle konstruksjons jobber på trange steder. Den kompakte maskinen er bygget med tanke på utmerket manøvrerbar het. Håndter daglige oppgaver med et kjent, intuitivt oppsett i bilstil og en alt-i-ett-joystick med forbedret ergonomi.

spesifikasjoner

Løftekapasitet
2600 kg
Arbeidshøyde
5.8 m
Vekt standardmaskin
4840 kg

Bobcat teleskoptruck og roterende teleskoptruck

Bobcat, kjent for sitt anleggsutstyr, har en solid linje med teleskoptrucker og roterende teleskoptrucker for norske arbeidsplasser. Disse maskinene fokuserer på kvalitet, robusthet og allsidighet, og gjør Bobcat til en pålitelig partner for fagfolk innen materialhåndtering og arbeid i høyden.

Bobcat teleskoptrucker er sterke, pålitelige og fleksible, egnet for ulike bransjer som bygg og anlegg, landbruk og avfallshåndtering. Med lave driftskostnader er Bobcat teleskoptrucker et praktisk valg for norske entreprenører som ønsker pålitelighet uten unødvendige kostnader.

I tillegg til standard teleskoptrucker tilbyr Bobcat også roterende teleskoptrucker for ekstra fleksibilitet og funksjonalitet. Disse maskinene, med 360 graders rotasjon, gir enestående manøvrerbarhet og presisjon, perfekte for prosjekter som krever ekstra nøyaktighet på byggeplassen.

Samarbeidet mellom Bobcat og Scanlift Maskin AS styrker tilgjengeligheten av disse kvalitetsmaskinene på det norske markedet. Med lokal ekspertise og støtte fra Scanlift Maskin AS blir Bobcat teleskoptrucker ikke bare pålitelige ressurser, men også investeringer som øker produktiviteten og lønnsomheten på norske arbeidsplasser, og leverer løsninger som oppfyller høye standarder for kvalitet og allsidighet.

51 57 10 50