Bobcat Teleskoptruck TL 25.60
Bobcat

Teleskoptruck TL 25.60

Kjøp, lei eller lease
Les om fordelene for leie og leasing
Annet
Våre maskiner har mange muligheter for tilpasning og utstyr. Sammen setter vi opp en maskin som gjør det du trenger.
Få et tilbud

Bobcat

Teleskoptruck TL 25.60

For AGRI

Oppdag en ny måte å jobbe på og være produktiv på gården din med Bobcat TL25.60 Agri, en superkompakt teleskoplaster som har all komforten til et førerhus i full størrelse til tross for det lille fotavtrykket. Øk effektiviteten din og tilpass deg hva dagen din har med pålitelig allsidighet og mange innovative funksjoner som standard.

For Bygg og anlegg

Bobcats superkompakte teleskoplaster TL25.60 har den samme romslige, komfortable arbeidsplassen som større modeller for komfort hele dagen. Takket være maskinens kompakte dimensjoner og utmerkede manøvrerbar het, kan du jobbe på trange steder uten at det går på bekostning av ytelsen.

spesifikasjoner

Løftekapasitet
2500 kg
Arbeidshøyde
5.9 m
Vekt standardmaskin
4308 kg

Bobcat teleskoptruck og roterende teleskoptruck

Bobcat, kjent for sitt anleggsutstyr, har en solid linje med teleskoptrucker og roterende teleskoptrucker for norske arbeidsplasser. Disse maskinene fokuserer på kvalitet, robusthet og allsidighet, og gjør Bobcat til en pålitelig partner for fagfolk innen materialhåndtering og arbeid i høyden.

Bobcat teleskoptrucker er sterke, pålitelige og fleksible, egnet for ulike bransjer som bygg og anlegg, landbruk og avfallshåndtering. Med lave driftskostnader er Bobcat teleskoptrucker et praktisk valg for norske entreprenører som ønsker pålitelighet uten unødvendige kostnader.

I tillegg til standard teleskoptrucker tilbyr Bobcat også roterende teleskoptrucker for ekstra fleksibilitet og funksjonalitet. Disse maskinene, med 360 graders rotasjon, gir enestående manøvrerbarhet og presisjon, perfekte for prosjekter som krever ekstra nøyaktighet på byggeplassen.

Samarbeidet mellom Bobcat og Scanlift Maskin AS styrker tilgjengeligheten av disse kvalitetsmaskinene på det norske markedet. Med lokal ekspertise og støtte fra Scanlift Maskin AS blir Bobcat teleskoptrucker ikke bare pålitelige ressurser, men også investeringer som øker produktiviteten og lønnsomheten på norske arbeidsplasser, og leverer løsninger som oppfyller høye standarder for kvalitet og allsidighet.

51 57 10 50