Bobcat Roterende teleskoptruck TR 60.300 V
Bobcat

Roterende teleskoptruck TR 60.300 V

Kjøp, lei eller lease
Les om fordelene for leie og leasing
Annet
Våre maskiner har mange muligheter for tilpasning og utstyr. Sammen setter vi opp en maskin som gjør det du trenger.
Få et tilbud

Bobcat

Roterende teleskoptruck TR 60.300 V

Bobcat TR60.300 er en tøff, høyytelses roterende teleskoplaster. Den kan løfte last opp til en høyde på 30 m, og er utstyrt med saksestabilisatorer for å sikre større sikkerhet og stabilitet under arbeidsmanøvrer. Saksestabilisatorene er ideelle selv med begrenset plass; selv når den bare er delvis stabilisert, er maskinen programmert til å gi best mulig lastdiagram på hver side. Når stabilisatorene er helt uttrukket, derimot, garanterer de maksimal maskinytelse over 360° da de er i stand til å jobbe over en meget bred stabiliseringsbase. Den er kompatibel med et stort utvalg av redskaper, også takket være RFID-systemet som gir automatisk gjenkjenning av vedlegget og opprettelse av relative lastdiagrammer; denne teleskoplasteren er i stand til å møte et bredt spekter av bruksområder innen bygg og industri.

spesifikasjoner

Løftekapasitet
6000 kg
Arbeidshøyde
30 m
Vekt standardmaskin
21800 kg

Bobcat teleskoptruck og roterende teleskoptruck

Bobcat, kjent for sitt anleggsutstyr, har en solid linje med teleskoptrucker og roterende teleskoptrucker for norske arbeidsplasser. Disse maskinene fokuserer på kvalitet, robusthet og allsidighet, og gjør Bobcat til en pålitelig partner for fagfolk innen materialhåndtering og arbeid i høyden.

Bobcat teleskoptrucker er sterke, pålitelige og fleksible, egnet for ulike bransjer som bygg og anlegg, landbruk og avfallshåndtering. Med lave driftskostnader er Bobcat teleskoptrucker et praktisk valg for norske entreprenører som ønsker pålitelighet uten unødvendige kostnader.

I tillegg til standard teleskoptrucker tilbyr Bobcat også roterende teleskoptrucker for ekstra fleksibilitet og funksjonalitet. Disse maskinene, med 360 graders rotasjon, gir enestående manøvrerbarhet og presisjon, perfekte for prosjekter som krever ekstra nøyaktighet på byggeplassen.

Samarbeidet mellom Bobcat og Scanlift Maskin AS styrker tilgjengeligheten av disse kvalitetsmaskinene på det norske markedet. Med lokal ekspertise og støtte fra Scanlift Maskin AS blir Bobcat teleskoptrucker ikke bare pålitelige ressurser, men også investeringer som øker produktiviteten og lønnsomheten på norske arbeidsplasser, og leverer løsninger som oppfyller høye standarder for kvalitet og allsidighet.

51 57 10 50