Bobcat Roterende teleskoptruck TR 50.210 V
Bobcat

Roterende teleskoptruck TR 50.210 V

Kjøp, lei eller lease
Les om fordelene for leie og leasing
Annet
Våre maskiner har mange muligheter for tilpasning og utstyr. Sammen setter vi opp en maskin som gjør det du trenger.
Få et tilbud

Bobcat

Roterende teleskoptruck TR 50.210 V

Bobcat TR50.210 er en enkel, men høyytelse roterende teleskoplaster. Den kan løfte last opp til en høyde på 21 m og er utstyrt med svingbare stabilisatorer for å garantere stabilitet og sikkerhet under alle operasjonelle manøvrer. Den er også utstyrt med en sikker lastindikator for å informere føreren om risikoen for overbelastning av maskinen under bruk og har tre styremoduser. Den er kompatibel med et bredt spekter av vedlegg takket være RFID-systemet som tillater automatisk gjenkjenning av redskaper og opprettelse av tilsvarende lastdiagrammer. Denne teleskoplasteren er den ideelle løsningen på en lang rekke krav innen konstruksjons- og produksjonssektoren.

spesifikasjoner

Løftekapasitet
5000 kg
Arbeidshøyde
21 m
Vekt standardmaskin
15900 kg

Bobcat teleskoptruck og roterende teleskoptruck

Bobcat, kjent for sitt anleggsutstyr, har en solid linje med teleskoptrucker og roterende teleskoptrucker for norske arbeidsplasser. Disse maskinene fokuserer på kvalitet, robusthet og allsidighet, og gjør Bobcat til en pålitelig partner for fagfolk innen materialhåndtering og arbeid i høyden.

Bobcat teleskoptrucker er sterke, pålitelige og fleksible, egnet for ulike bransjer som bygg og anlegg, landbruk og avfallshåndtering. Med lave driftskostnader er Bobcat teleskoptrucker et praktisk valg for norske entreprenører som ønsker pålitelighet uten unødvendige kostnader.

I tillegg til standard teleskoptrucker tilbyr Bobcat også roterende teleskoptrucker for ekstra fleksibilitet og funksjonalitet. Disse maskinene, med 360 graders rotasjon, gir enestående manøvrerbarhet og presisjon, perfekte for prosjekter som krever ekstra nøyaktighet på byggeplassen.

Samarbeidet mellom Bobcat og Scanlift Maskin AS styrker tilgjengeligheten av disse kvalitetsmaskinene på det norske markedet. Med lokal ekspertise og støtte fra Scanlift Maskin AS blir Bobcat teleskoptrucker ikke bare pålitelige ressurser, men også investeringer som øker produktiviteten og lønnsomheten på norske arbeidsplasser, og leverer løsninger som oppfyller høye standarder for kvalitet og allsidighet.

51 57 10 50