Dexter DX800 Skyman, 8 meter tilhengerlift
DEXTER

Dexter DX800 Skyman, 8 meter tilhengerlift

Annet
Våre maskiner har mange muligheter for tilpasning og utstyr. Sammen setter vi opp en maskin som gjør det du trenger.
Få et tilbud

DEXTER

Dexter DX800 Skyman, 8 meter tilhengerlift

Dexter tilhengerlifter er kjent for å være gjennomtenkte, driftssikre og enkle i bruk. Med intuitiv styring av alle funksjoner og lav vekt i forhold til løftehøyde, er den populær i utleie bransjen og mindre bedrifter.

Dexter har utviklet en helt ny flerbruks sakselift. Den nye elektroniske trinnløse styringen gjør bruken av liften svært behagelig og trygg. Modellen er utstyrt med automatiske støttebein som holder liften i nivå når den kjører på skrå plattformer, som for eksempel kjøreramper.

DX800 er kompakt, og kommer fram trange plasser. Ved hjelp av avtakbare rekkverk kan liften kjøres gjennom lave dører.

DX800 er kan leveres som elektrisk og batteri. Liften er også tilgjengelig i fullhybridversjon med nettstrøm, forbrenningsmotor og med batteridrift.

spesifikasjoner

Løftekapasitet
300 kg
Arbeidshøyde
8 m
Rekkevidde
0.85 m
Vekt standardmaskin
1465 kg
Stigning
20 %
Plattformens størrelse
2200x1400 mm

DEXTER

Finske Dexter leverer lifter som er kjent for å være gjennomtenkte, driftssikre og enkle i bruk. Med intuitiv styring av alle funksjoner og lav vekt i forhold til løftehøyde er den populær blant for eksempel utleiebransjen, mindre bedrifter og private.

Liftene brukes i rengjørings- og vedlikeholdsarbeid, vedhogst, konstruksjon og en rekke andre bruksområder som krever sikre løft.

Som standard leveres den med ren elektrisk 230V drift, men kan også utstyres med batteri og/eller bensin-aggregat fra Honda om ønskelig. Liftene blir levert med sentrert kraftig trippelt nesehjul i gummi som sikrer god fremkommelighet og enkelt vedlikehold.

Vi kan tilby flere modeller av Dexter tilhengerlifter med arbeidshøyde fra 15 til 25 meter.

51 57 10 50