Bobcat Diesel gaffeltruck D70S-9
Bobcat

Diesel gaffeltruck D70S-9

Kjøp, lei eller lease
Les om fordelene for leie og leasing
Annet
Våre maskiner har mange muligheter for tilpasning og utstyr. Sammen setter vi opp en maskin som gjør det du trenger.
Få et tilbud

Bobcat

Diesel gaffeltruck D70S-9

Bobcat D70S-9 bringer Bobcats kultur for sikkerhet, ergonomi, pålitelighet og ytelse til et nytt nivå. Robust pålitelighet har alltid vært en del av Bobcats produkter, og vår nye 9-serie er ikke noe unntak.

Trucken har en kraftig dieselmotorer som gir høy effekt ved lavt motorturtall. Dette gjør trucken særlig egnet der det kreves høye ytelser.

Den nye tilbare Zeus-kabinen gir operatøren en utmerket komfort. Forlenget serviceintervall betyr økt oppetid og reduserte servicekostnader.

spesifikasjoner

Løftekapasitet
7000 kg

Bobcat gaffeltruck

Scanlift Maskin AS har vært den stolte forhandler av Doosan gaffeltrucker siden 1993. Dette langvarige samarbeidet understreker Scanlift Maskin AS sin forpliktelse til å levere pålitelige løfte- og materialhåndteringsløsninger av høy kvalitet over hele Norge.

Gjennom årene har Scanlift Maskin AS etablert et sterkt partnerskap med Doosan, en av verdens ledende produsenter av gaffeltrucker. Som forhandler har Scanlift Maskin AS ikke bare levert kvalitetsmaskiner, men også sikret kontinuerlig tilgjengelighet og støtte til kundene. Dette har gjort Doosan gaffeltrucker til et foretrukket valg for norske bedrifter som søker effektiv og pålitelig materialhåndtering.

Bobcat, et heleid datterselskap av Doosan, har nylig rebrandet alle sine produkter til Bobcat. Bobcat er en verdensledende produsent av anleggsutstyr, kjent for kvalitet, pålitelighet og innovasjon. Bobcat har etablert seg som en pålitelig leverandør av materialhåndteringsløsninger for fagfolk over hele verden.

Bobcat gaffeltrucker er designet for effektiv materialhåndtering med presisjon og pålitelighet. Disse maskinene gir enestående løftekapasitet og manøvrerbarhet, og de er ideelle for bruksområder som industri, verft, lager, bygg og anlegg, logistikk og produksjon. Den intuitive styringen og pålitelige ytelsen gjør Bobcat gaffeltrucker til uunnværlige verktøy for optimal håndtering av last.

 

51 57 10 50