Bobcat Diesel gaffeltruck D60S-9
Bobcat

Diesel gaffeltruck D60S-9

Kjøp, lei eller lease
Les om fordelene for leie og leasing
Annet
Våre maskiner har mange muligheter for tilpasning og utstyr. Sammen setter vi opp en maskin som gjør det du trenger.
Få et tilbud

Bobcat

Diesel gaffeltruck D60S-9

Dieseltruckserie med kapasitet 6000, 7000, 8000 eller 9000 kg. Meget støysvak. Topp moderne design.

Bobcat-serien på 6,0 – 9,0 tonns dieseldrevne gaffeltrucker har blitt oppgradert for å tilby enklere og kraftigere ytelse som passer godt til behovene i mange bransjer. Med stor kraft, utmerket ytelse og motorer som er drivstoffeffektive gir disse gaffeltruckene de beste forutsetningene for å forbedre produktiviteten og sikkerheten i virksomheten din.

Gaffeltruckene har kraftige dieselmotorer som gir høy effekt ved lave motorturtall, noe som gjør dem godt egnet for lasting og lossing på ramper, der det kreves høye løftehastigheter eller gjentagende bruk. Gaffeltruckene forbedrer produktiviteten og reduserer driftskostnadene, øker førerkomforten, har avanserte servicefunksjoner og økt ytelseseffektivitet.

spesifikasjoner

Løftekapasitet
6000 kg

Bobcat gaffeltruck

Scanlift Maskin AS har vært den stolte forhandler av Doosan gaffeltrucker siden 1993. Dette langvarige samarbeidet understreker Scanlift Maskin AS sin forpliktelse til å levere pålitelige løfte- og materialhåndteringsløsninger av høy kvalitet over hele Norge.

Gjennom årene har Scanlift Maskin AS etablert et sterkt partnerskap med Doosan, en av verdens ledende produsenter av gaffeltrucker. Som forhandler har Scanlift Maskin AS ikke bare levert kvalitetsmaskiner, men også sikret kontinuerlig tilgjengelighet og støtte til kundene. Dette har gjort Doosan gaffeltrucker til et foretrukket valg for norske bedrifter som søker effektiv og pålitelig materialhåndtering.

Bobcat, et heleid datterselskap av Doosan, har nylig rebrandet alle sine produkter til Bobcat. Bobcat er en verdensledende produsent av anleggsutstyr, kjent for kvalitet, pålitelighet og innovasjon. Bobcat har etablert seg som en pålitelig leverandør av materialhåndteringsløsninger for fagfolk over hele verden.

Bobcat gaffeltrucker er designet for effektiv materialhåndtering med presisjon og pålitelighet. Disse maskinene gir enestående løftekapasitet og manøvrerbarhet, og de er ideelle for bruksområder som industri, verft, lager, bygg og anlegg, logistikk og produksjon. Den intuitive styringen og pålitelige ytelsen gjør Bobcat gaffeltrucker til uunnværlige verktøy for optimal håndtering av last.

 

51 57 10 50