Bobcat Diesel gaffeltruck D160S-9
Bobcat

Diesel gaffeltruck D160S-9

Kjøp, lei eller lease
Les om fordelene for leie og leasing
Annet
Våre maskiner har mange muligheter for tilpasning og utstyr. Sammen setter vi opp en maskin som gjør det du trenger.
Få et tilbud

Bobcat

Diesel gaffeltruck D160S-9

Motor og drivverk:
DOOSAN DL06P 6.0 liter – 6 syl. EURO 5 dieselmotor med direkte innsprøytning og elektronisk motorstyring, fire ventiler pr. sylinder, vertikale injektorer, væskekjølt, turbolader med luft til luft intercooler Motoren yter 139,7 kw v /2100 omdr./min. Kraftig dreiemoment på 785 NM nås alleredepå 1400 omdr./min.
SCR teknologi kombinert med AdBlue.

Transmisjon
Drivlinje fra Tyske ZF med 3 / 3 trinns elektronisk styrt automatisk gir som standard.
Full reverseringsbeskyttelse. Elektronisk krypkjøringspedal gir krypkjøringsegenskaper i særklasse.

Førerhus :
Bobcat`s nye ZEUS komfortførerhus med sideveis elektrohydraulisk tiltfunksjon. Formstøpte innredningsdetaljer i tak, vegger og instrumentpanel, Full frisikt forover uten hjørnestolper og vinduer som er trukket helt ned..

Gaffelvogn: Med integrert hydraulisk gaffelspreder og sideskifter. Full sideskift selv med maks, eller minimum spredning.

Std. Utstyr: DAB radio / Mp3 spiller, Roterende varsellys på tak, Tiltbar de luxe cabin, Digital vektindikator, Ryggekamera med stor LCD skjerm, Ledlys foran og bak, Grammer førerstol med armlene, korsryggstøtte og setevarme. Elektrohydraulisk sidetilt av førercabin for enkel serviceadgang, Aircondition.

spesifikasjoner

Løftekapasitet
16000 kg

Bobcat gaffeltruck

Scanlift Maskin AS har vært den stolte forhandler av Doosan gaffeltrucker siden 1993. Dette langvarige samarbeidet understreker Scanlift Maskin AS sin forpliktelse til å levere pålitelige løfte- og materialhåndteringsløsninger av høy kvalitet over hele Norge.

Gjennom årene har Scanlift Maskin AS etablert et sterkt partnerskap med Doosan, en av verdens ledende produsenter av gaffeltrucker. Som forhandler har Scanlift Maskin AS ikke bare levert kvalitetsmaskiner, men også sikret kontinuerlig tilgjengelighet og støtte til kundene. Dette har gjort Doosan gaffeltrucker til et foretrukket valg for norske bedrifter som søker effektiv og pålitelig materialhåndtering.

Bobcat, et heleid datterselskap av Doosan, har nylig rebrandet alle sine produkter til Bobcat. Bobcat er en verdensledende produsent av anleggsutstyr, kjent for kvalitet, pålitelighet og innovasjon. Bobcat har etablert seg som en pålitelig leverandør av materialhåndteringsløsninger for fagfolk over hele verden.

Bobcat gaffeltrucker er designet for effektiv materialhåndtering med presisjon og pålitelighet. Disse maskinene gir enestående løftekapasitet og manøvrerbarhet, og de er ideelle for bruksområder som industri, verft, lager, bygg og anlegg, logistikk og produksjon. Den intuitive styringen og pålitelige ytelsen gjør Bobcat gaffeltrucker til uunnværlige verktøy for optimal håndtering av last.

 

51 57 10 50